top of page

Política de privacitat

 

Krakopediatours Victoria Molina Fernandez manifesta el seu compromís en l’adaptació dels sistemes de tractament de dades de la nostra empresa al Reglament Europeu de Protecció de Dades, junt amb la Llei polonesa….de Protecció de dades personals i garanties digitals que amb la idea de fer un rigorós compliment de la normativa europea per a la protecció de dades personales i finalment, aconseguir que qualsevol ciutadà, usuari o persona que ens faciliti les seves dades per motius dels seus viatges, estigui segur de la seva privacitat i dels seus drets. 

Krakopediatours Victòria Molina Fernandez amb domicili a ul. Ignacego Krasickiego 21/91, 30-515 Kraków, Polònia, estableix les bases sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, quan ens les faciliti durant la seva experiència navegant pel nostre lloc web: krakopediatours.wixsite.com o altres vies de comunicació.

 

De la mateixa manera, et recordem que cada vegada que utilitzes el nostre lloc web, o sigui necessàri que accedim a qualsevol tipus d’informació que per les seves característiques ens permeti identificar-te, com el nom, cognom o correu electrònic, adreces de facturació o enviament, número de telèfon, ja sigui per a navegar pel web o sol·licitar informació d’algun servei, contractar alguna ruta, estarà sota l’aplicació d’aquesta Política de Privacitat, havent de revisar-la per a comprobar que hi estàs d’acord.

Com recopilem la informació?

Quan realitzes una transacció en el nostre lloc web, com a part del procés, recopilem la informació personal que ens proporciones, amb el teu nom, adreça de correu electrònic. La teva informació personal serà utilitzada només per als motius específics descrits anteriorment.

Per què recopilem aquesta informació personal?

  1. Per a proporcionar i operar els serveis;

  2. Per a proporcionr als nostres usuaris assitència continua al client i suport tècnic; 

  3. Per a  poder contactar als nostres usuaris i visitants amb avisos generals i personalitzats relacionats amb el servei i missatges promocionals;  

  4. Per a crear dades estadístiques agregades i d’ altra informació no personal agregada o deduïda, que nosaltres o els nostres socis comercials poguem utilitzar per a proporcionar i millorar els nostres serveis respectius;

  5. Per a complir amb les lleis i regulacions aplicables. 

 

Enllaçosa altres llocs web, xarxes socials i dades compartides

És possible que el nostre lloc web contingui enllaços a terceres pàgines. Has de tenir en compte que aquestes, poden tenir les seves pròpies polítques de privacitat i que no en som els responsables. DE la mateixa manera, i amb respecte a l’ús de les nostres xarxes socials, recorda que qualsevol contingut que enviïs pot ser vist pel públic, per la qual cosa has de tenir cura al proporcionar certes dades personals ( per exemple, informació financera, detalls d’adreces o telèfons personals). No som responsables de cap acció que es realitzi per part d’altres persones si publiques dades personale al nostre lloc web o a qualsevol dels nostres perfils a les xarxes socials.

La plataforma Wix.com

Wix.com ens proporciona la plataforma en línea que ens permet oferir-te els nostres serveis. Les teves dades poden emmagatzemar-se a través de l’emmagatzament de dades de Wix.com, les bases de dades i aplicacions generals de Wix.com. Ells emmagatzemen les teves dades en servidors segurs darrere un tallafocs.

Totes les passareles de pagament que ofereix Wix.com i utilitzades pel nostre lloc web, s’adhereixen als estàndards establerts per PCI-DSS, administrats pel PCI Security Standards Council, que és un esforç conjunt de marques com Visa, MasterCard, American Express i Discover. Els requisits de  PCI-DSS ajuden a garantir la gestió segura de la informació de la targeta de crèdit per part del nostre lloc web i els seus proveïdors de servei. 

Com ens comuniquem amb l’usuari?

Ens podem comunicar amb tu per a notificar-te sobre la teva comanda, per a solucionar alguna incidència, resoldre algun tema relacionat amb el servei que hagis contractat, respondre a una solicitud d’informació, cobrar un servei o sondejar amb una enquesta sobre els serveis rebuts.

A aquests efectes podem comunicar-vos amb tu per correu electrònic, telèfon, missatge de text i correu postal.

Com puc retirar el meu consentiment del teu lloc web?

Si no desitges que es processin les teves dades, contacta’ns a krakopediatours@gmail.com o per correu ordinari a: ul.Ignacego Krasinskiego 21/91, 30-515 Kraków, Polska.

Actualitzacions

Ens reservem el dret d’actualitzar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, per tant, revisala amb freqüència. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seva publicació al lloc web. Si realitzem canvis substancials a aquesta política, se’t notificarà, per a que sàpigues quina informació recopilem, com la utilitzem i en quines circumstàncies i si correspon, usem o divulguem informació.

Si desitges accedir, corregir, modificar o eliminar qualsevol informació de la qual disposem, pots contactar-nos a krakopediatours@gmail.com o per correu ordinari a ul.Ignacego Krasickiego, 21/91, 30-515 Kraków, Polska.

bottom of page