top of page
Fotografia CV_edited.jpg
logo continents per web_edited.png

Em dic Victòria i he crescut en una de les viles més belles de Catalunya, a tocar del Mediterràni, on la brisa fa olor de sal i les vinyes s'arronsen entre els turons de la Serralada de Marina. Sóc descendent d'un dels capitans Corchs d' El Masnou, però he passat la major part de la meva vida, a Alella.

Com he acabat fent de guia turística a la ciutat polonesa de Cracòvia?
Giragonses de la vida? Podria ser.  

Tanmateix, tinc la profunda certesa que la ciutat em va triar. 

Sóc Llicenciada en Humanitats amb l'itinerari d'Història i tinc estudis del Master de Relacions Internacionals de l'Ibei, a Barcelona. L'any 2003 vaig fer una estada a la Universitat Jagiellonian de Cracòvia, en un programa d'estudis europeus que esdevení l'experiència acadèmica més reveladora de la meva vida d'estudiant. Vaig tornar a casa amb coneixements sobre una meitat d'Europa, que se m'havien amagat.
Des d'aleshores, l'esperit de la ciutat m'ha perseguit fins al punt de traslladar-m'hi definitivament, l'any 2016. 

 

Sant Jordi tour.jpg
Tour literàri Sant Jordi 2018

Un dels meus llibres de capçalera és Uncommon People, d'Eric Hobswam, on reivindica el paper de la gent corrent en l'esdevenir d'aconteixements que van canviar el món.

 

Combrego força amb aquesta idea que procuro aplicar a les meves visites, en què parlarem d'història, maridada amb relats sobre personatges comuns, com tu i com jo, sense els quals, no podríem copsar la magnitud d'alguns dels successos més importants que aquesta ciutat ens desvetlla.

Els meus serveis turístics i educatius, pretenen fer d'enllaç entre Catalunya i Polònia, començant per Cracòvia, per a què la gaudiu, descobriu i us n'enamoreu.

Feu click al botó de reservar i prepareu la maleta, per a fer un viatge en el temps, apassionant!

Fins aviat!

Mitjans 

L-Associació-Guies-Catalans-al-Món-a-l-Entrevista-de-Mataró-Ràdio-15-03-2024-YouTube.png
Alacarta-cat-El-nou-temps-del-Picó-18-07-2021.png
Victoria-Molina-Familias-enteras-vienen-a-Cracovia-a-ver-a-su-hijo-.png
bottom of page